La fira del Vaixell d’Ocasió posa a la venda naus des de 3000€ fins a 800.000 €

L’esdeveniment ofereix l’exposició de motos nàutiques, degustacions o oferta d’empreses d’esports

DdG

Castelló d’Empúries | 10·04·22 | 06:30 | Actualitzat a les 09:35

  • https://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2022/04/10/fira-vaixell-d-ocasio-posa-64862083.html?fbclid=IwAR28S2_cPOFHaljxCuILEKIiQ2lKymOLZbOesmRRqdBv6ZxKy8rfiF3iDNc

La Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava ha tornat aquesta setmana Santa a Castelló d’Empúries després de dos anys d’aturada. Ho ha fet en un format més reduït, però ofereix fins al 17 d’abril a la zona portuària embarcacions d’ocasió de tot tipus amb preus des dels 3.000 als 800.000 euros. Per l’Ajuntament, tot i que el sector nàutic va mantenir el ritme de vendes els darrers dos anys, que torni és recuperar a la normalitat amb un dels esdeveniments més importants del sector.

Amb un format especial, la Fira ocupa una extensió aproximada de 10.000m2 de superfície.

La plaça de les Palmeres i les cinc passarel·les de la zona portuària s’han omplert d’embarcacions i motos aquàtiques noves i d’ocasió i també d’assessors a peu de fira.

La Fira es va inaugurar ahir al matí i estarà oberta fins diumenge vinent. Segons els organitzadors, «tot i que la majoria de Fires nàutiques des de fa dos anys han quedat en stand by, a Empuriabrava, amb el suport de l’Ajuntament de la vila i també l’Associació d’Empreses Nàutiques han apostat fort i esperen revalidar èxits d’anys anteriors».

Fins a 20 metres d’eslora

La Fira del Vaixell compta amb la participació d’expositors professionals que han posat a la venda embarcacions de diferents eslores i característiques. Grans, petites, de fibra, pneumàtiques, per a tot tipus de navegants. Segons han explicat la majoria de les embarcacions tenen entre 7 i 11 metres d’eslora. Algunes empreses han posat a la venda barcos d’entre 13 i 15 metres, i el més gran és de 20 metres d’eslora. Això ofereix la possibilitat de veure des de vaixells a preus assequibles, a d’altres luxosos, menys assequibles per a totes les butxaques.

Des de la Fira han explicat que hi ha menys embarcacions perquè actualment al mercat hi ha menys vaixells de segona mà. Les vendes, però, es mantenen.PUBLICIDAD

A banda dels vaixells, hi ha dues empreses especialitzades en motos aquàtiques que també hi són presents amb una varietat de jets.

Sota la carpa central, empreses dedicades a esports d’aventura per navegar sota mar, efoil, kite surf, llicències de navegació i widgets nàutics. A més també hi són presents les oficines de turisme municipal, immobiliària, assegurances, foodtruck i degustació i venda de pernils i vins.

La fira nàutica d’Empuriabrava arriba a la XXXII edició en una marina amb 5000 amarradors. Quan va néixer hi havia un excedent important d’embarcacions de segona mà i les primeres empreses nàutiques del municipi per tal de donar sortida als seus estocs van organitzar la fira que avui és una de les més importants del país.

Leave a Reply