La Fira del Vaixell «és un reclam potent per a Castelló i Empuriabrava»

La regidora de Turisme, Xon Hugas, valora «l’esforç dels organitzadors per tirar-la endavant»

Santi Coll

https://www.emporda.info/economia/2022/04/01/fira-vaixell-reclam-potent-per-64389528.html?fbclid=IwAR1pMXFphXjHO6rXe716yj8sd-V4T4IFUhZmUDmm1tj6xeim8aEaxXzCVag

Per les seves característiques especials vinculades al món del lleure i la navegació, la Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava ha estat considerada, des de fa anys, com un dels grans trets de sortida de la temporada turística a l’Alt Empordà. La Fira té un innegable atractiu, no només per als possibles compradors, sinó també per a molts empordanesos i residents d’altres comarques, a més dels francesos. La coincidència amb la Setmana Santa, sobretot quan aquesta s’escau ben entrat l’abril, fa que la Fira sigui un far que encamina molta gent cap a Empuriabrava.

Després de dos anys d’aturada obligada, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries considera «molt important» que es torni a celebrar, segons comenta la seva regidora de Turisme, Xon Hugas. «La Fira té un alt valor econòmic per a les empreses. Valorem molt l’esforç que fan els organitzadors per tirar-la endavant. Per la nostra part, hi participem amb un punt d’informació sobre activitats turístiques que sol tenir molt èxit, també col·laborem amb la publicitat de la Fira i en l’ambientació musical».

Leave a Reply