La Fira Vaixell d’Empuriabrava ven més d’una quarta part de les embarcacions exposades

El tipus d’embarcació més sol·licitada ha estat la motora d’entre 6 i 9 metres d’eslora

Emporda.info

Castelló d’Empúries | 18·04·22 | 08:07

https://www.emporda.info/economia/2022/04/18/fira-vaixell-dempuriabrava-ven-mes-65101072.html?fbclid=IwAR0-fq5u_tT6Vc12KNIhZIX1qM1gjdwsXr2YJc79ef0yL-vq3x3lBrwdJXg

Després de dos anys de suspensió a causa de la Covid, i en format reduït , la Marina d’Empuriabrava ha acollit una nova edició de la Fira del Vaixell. Durant més d’una setmana la zona portuària de la Marina s’ha omplert, en terra i a la dàrsena portuària, d’embarcacions a la venda. Segons Empuriaport, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, « en aquests nou dies els professionals nàutics han estat atenent clients d’arreu, interessats en alguna de les embarcacions que tenien als estands i el primer balanç que fan és del tot positiu ». El percentatge de vendes està per sobre del 24%, per la qual cosa els expositors es mostren satisfets i esperant que, com és habitual, durant els pròxims dies s’acabaran de tancar operacions que faran augmentar els percentatges de vendes. El tipus d’embarcació més sol·licitada ha estat la motora d’entre 6 i 9 metres d’eslora.

El mercat d’ocasió en els darrers anys s’ha anat reduint considerablement i actualment es fa complicat trobar grans estocs d’embarcacions de segona mà, però, així i tot, al port d’Empuriabrava hi ha hagut una varietat important tant en tipus d’embarcació com en eslores, ja que s’hi podien adquirir des de petites embarcacions de 4 metres d’eslora fins a motores de 17 metres.

Laisser un commentaire