INSCRITES MÉS DE 250 EMBARCACIONS


Inscrites més de 250 embarcacions – Hora Nova

En marxa els preparatius de la 33a edició de la fira, que enguany exposarà embarcacions elèctriques

per Redacció Hora Nova

Alt Empordà

Dimarts, 28 de març de 2023 – 10:01h

Escalfa motors una nova edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió al port d’Empuriabrava. Amb aquesta ja seran 33 les edicions celebrades i la pròxima —de l’1 al 9 d’abril— tindrà lloc ja amb plena normalitat des de l’inici de la pandèmia. 

Per ara hi ha inscrites al voltant de 250 embarcacions, però la xifra és provisional i es preveu doblar el nombre d’embarcacions a la venda respecte a l’any passat. Pel que fa a novetats, per pri­mera vegada en la història de la fira s’exposaran embarcacions de propulsió elèctrica. 

D’altra banda, la pràctica totalitat dels expositors nàutics participants en les últimes edicions compten d’assistir-hi exposant per a la venda les ofertes en nou, seminou i usat. El ventall és ampli i a la fira s’hi podrà adquirir des de la típica auxiliar de 4 metres, motores del tipus pesca-passeig i també iots de fins a 18 m. Cal no oblidar que, per als aventurers, les motos d’aigua i les pneumàtiques de 4 a 12 m d’eslora també hi seran presents de la mà dels concessionaris més importants de la zona. En els darrers anys i a causa de la reducció del parc d’embarcacions usades, es va decidir obrir la Fira també a les embarcacions noves. Actualment, es compta que el 60% d’embarcacions seran de segona mà i el 30%, de producte nou.