La Fira del Vaixell d’Ocasió posa a la venda naus des de 3000€ fins a 800.000€

L’esdeveniment ofereix l’exposició de motos nàutiques, degustacions o oferta d’empreses d’esports

DdG

Castelló d’Empúries | 10·04·22 | 06:30 | Actualitzat a les 09:35

  • https://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2022/04/10/fira-vaixell-d-ocasio-posa-64862083.html?fbclid=IwAR28S2_cPOFHaljxCuILEKIiQ2lKymOLZbOesmRRqdBv6ZxKy8rfiF3iDNc

La Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava ha tornat aquesta setmana Santa a Castelló d’Empúries després de dos anys d’aturada. Ho ha fet en un format més reduït, però ofereix fins al 17 d’abril a la zona portuària embarcacions d’ocasió de tot tipus amb preus des dels 3.000 als 800.000 euros. Per l’Ajuntament, tot i que el sector nàutic va mantenir el ritme de vendes els darrers dos anys, que torni és recuperar a la normalitat amb un dels esdeveniments més importants del sector.

Amb un format especial, la Fira ocupa una extensió aproximada de 10.000m2 de superfície.

La plaça de les Palmeres i les cinc passarel·les de la zona portuària s’han omplert d’embarcacions i motos aquàtiques noves i d’ocasió i també d’assessors a peu de fira.

La Fira es va inaugurar ahir al matí i estarà oberta fins diumenge vinent. Segons els organitzadors, «tot i que la majoria de Fires nàutiques des de fa dos anys han quedat en stand by, a Empuriabrava, amb el suport de l’Ajuntament de la vila i també l’Associació d’Empreses Nàutiques han apostat fort i esperen revalidar èxits d’anys anteriors».

Fins a 20 metres d’eslora

La Fira del Vaixell compta amb la participació d’expositors professionals que han posat a la venda embarcacions de diferents eslores i característiques. Grans, petites, de fibra, pneumàtiques, per a tot tipus de navegants. Segons han explicat la majoria de les embarcacions tenen entre 7 i 11 metres d’eslora. Algunes empreses han posat a la venda barcos d’entre 13 i 15 metres, i el més gran és de 20 metres d’eslora. Això ofereix la possibilitat de veure des de vaixells a preus assequibles, a d’altres luxosos, menys assequibles per a totes les butxaques.

Des de la Fira han explicat que hi ha menys embarcacions perquè actualment al mercat hi ha menys vaixells de segona mà. Les vendes, però, es mantenen.PUBLICIDAD

A banda dels vaixells, hi ha dues empreses especialitzades en motos aquàtiques que també hi són presents amb una varietat de jets.

Sota la carpa central, empreses dedicades a esports d’aventura per navegar sota mar, efoil, kite surf, llicències de navegació i widgets nàutics. A més també hi són presents les oficines de turisme municipal, immobiliària, assegurances, foodtruck i degustació i venda de pernils i vins.

La fira nàutica d’Empuriabrava arriba a la XXXII edició en una marina amb 5000 amarradors. Quan va néixer hi havia un excedent important d’embarcacions de segona mà i les primeres empreses nàutiques del municipi per tal de donar sortida als seus estocs van organitzar la fira que avui és una de les més importants del país.

Deixa un comentari